Yhdistä Lainoja

1 lainahakemus. Saat lainatarjoukset 44 pankilta ja luotonantajalta

 1. Täytä lainahakemus
 2. Vertaa tarjoukset ja valitse sopivin
 3. Saat rahat tilillesi
7 vuotta
Käyttämällä palveluitamme annat suostumuksesi sille, että käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi tietosuojakäytäntömme määrittelemällä tavalla.
Yhteistyössä:
salus logosortter logo

Miten LainaPalvelusi Auttaa Yhdistämään Lainoja

LainaPalvelusi auttaa asiakkaita yhdistämään lainansa tehokkaasti ja turvallisesti. Heidän palvelunsa kautta on mahdollista vertailla useita lainavaihtoehtoja, löytää sopivimmat ehdot ja alhaisimmat korot. Tämä helpottaa asiakkaiden taloudellista hallintaa ja voi johtaa säästöihin lainakustannuksissa. LainaPalvelusi tarjoaa yksinkertaisen ja läpinäkyvän tavan yhdistää lainat.

Kuinka hakea kulutuslainaa ja säästää rahaa

 1. Lähetä hakemus

  Täytä ja lähetä Lainakerääjän lainahakemus.

 2. Vertaile tarjouksia

  Kilpailutamme lainat jopa 44 pankin ja lainaa myöntävän yrityksen kesken. Vertaile tuloksia ja hae sinulle sopivinta lainaa.

 3. Allekirjoita ja saat rahat tilillesi

  Allekirjoita lainasopimus ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.


Mikä on Yhdistä Lainoja?

Yhdistä lainoja -konsepti tarkoittaa useiden olemassa olevien lainojen yhdistämistä yhdeksi lainaksi. Tämä voi olla hyödyllistä monille lainanottajille, jotka kamppailevat useiden lainojen hallinnan kanssa. Yhdistämällä lainat, yksilöt voivat usein saada paremmat lainaehdot, kuten alhaisemman koron, ja yksinkertaistaa kuukausittaista taloudenhoitoaan. Yksi yhdistetty laina tarkoittaa vain yhtä kuukausittaista maksua ja usein myös alhaisempia korkokuluja ja hallinnollisia maksuja. Lisäksi se voi auttaa välttämään myöhästymismaksuja ja parantaa luottoluokitusta pitkällä aikavälillä. Yhdistä lainoja -palvelu on erityisen hyödyllinen niille, joilla on korkeakorkoisia luottoja tai luottokorttivelkaa.

Lainan määrä3 000 €
Laina-aika4 vuotta
Maksuerä67,88 € – 88,75 €
LyhennystapaKiinteä tasaerä
Lainan korko4,11 % – 18,4 %
Todellinen vuosikorko (Minimit ja maksimit)Min 4,19 % – Maks 20,0 %
Tarjottava laina-aika (Minimit ja maksimit)12-180 kuukautta
Lisämaksut0 €
Luottokustannukset258,24 € – 1 260 €
Luotto ja luottokustannukset yhteensä3 258,24 € – 4 260 €
Esimerkki lainasta

Yhdistä Lainojen Hyödyt ja Haitat

Yhdistä lainoja -palvelun hyödyt ja haitat ovat tärkeitä huomioida, kun harkitset useiden lainojen yhdistämistä. Tässä on yhteenveto:

Hyödyt:

 • Yksinkertaistaa Taloudenhoitoa: Vähemmän eri lainoja hallittavana, mikä helpottaa talouden seurantaa.
 • Mahdollisesti Alhaisemmat Korot: Yhdistämällä lainoja voi saada alhaisemman kokonaiskoron, säästäen rahaa pitkällä aikavälillä.
 • Parempi Luottoluokitus Pitkällä Aikavälillä: Säännölliset maksut ja velkojen hallinta voivat parantaa luottoluokitusta.

Haitat:

 • Mahdolliset Lisäkulut: Yhdistämiseen voi liittyä käsittelymaksuja tai muita kuluja.
 • Pidempi Maksuaika: Joissain tapauksissa laina-aika voi pidentyä, mikä voi tarkoittaa enemmän korkoja pitkällä aikavälillä.
 • Houkutus Lisälainaan: Yhdistämisen jälkeen voi syntyä houkutus ottaa uutta velkaa, mikä voi johtaa velkakierteeseen.

Nämä seikat kannattaa huomioida lainojen yhdistämistä harkittaessa.

Paras Paikka Ottaa Yhdistä Lainoja

Lainojen yhdistämisen kannalta on tärkeää vertailla lainantarjoajien palveluita ja Trustpilot-pisteitä. Trustpilot-arvostelut tarjoavat arvokasta tietoa lainanantajien luotettavuudesta ja asiakaspalvelusta. Lainojen vertailun merkitys korostuu monista syistä:

 • Korko- ja Maksuehtojen Eroavuudet: Eri lainanantajilla voi olla erilaiset korot ja maksuehdot.
 • Lisäkulujen Vertailu: Mahdolliset avaus- ja käsittelymaksut voivat vaihdella.
 • Asiakaskokemus: Asiakkaiden arviot ja kokemukset palvelun laadusta.

Lainojen vertailu auttaa löytämään parhaan mahdollisen vaihtoehdon yksilöllisiin tarpeisiin ja taloudelliseen tilanteeseen sopien. Se mahdollistaa kustannustehokkaan ratkaisun löytämisen ja vähentää riskiä tulla taloudellisesti ylikuormitetuksi. Siksi on tärkeää ottaa aikaa lainatarjousten vertailuun ja valita luotettava palveluntarjoaja.

Mikä on Todellinen Vuosikorko?

Todellinen vuosikorko on keskeinen termi lainanottoa harkittaessa, erityisesti yhdistettäessä lainoja. Se kuvaa lainan todellisia vuosittaisia kustannuksia, sisältäen niin koron kuin kaikki muutkin lainaan liittyvät kulut, kuten avaus- ja tilinhoitomaksut. Tämä luku on tärkeä, koska se antaa selkeän ja rehellisen kuvan lainan kokonaiskustannuksista, auttaen vertailemaan eri lainatarjouksia. Todellisen vuosikoron ymmärtäminen auttaa lainanhakijoita tekemään tietoisia päätöksiä ja valitsemaan taloudellisesti järkevimmän vaihtoehdon.

Milloin Yhdistä Lainoja Voisi Olla Hyödyllinen?

Yhdistä lainoja -palvelu voi olla hyödyllinen monissa tilanteissa, joissa henkilöllä on useita lainoja ja hän haluaa tehostaa taloudellista hallintaansa. Tässä joitakin skenaarioita, joissa yhdistäminen olisi erityisen relevanttia:

 • Korkeakorkoisten Velkojen Yhdistäminen: Yhdistämällä korkeakorkoiset luottokorttivelat ja pienlainat saattaa saavuttaa alhaisemman yhteiskoron.
 • Hallinnollisen Työn Vähentäminen: Useiden eri lainojen yhdistäminen yhdeksi lainaksi yksinkertaistaa talouden hallintaa.
 • Kuukausimaksujen Alentaminen: Yhdistämällä lainat voidaan saavuttaa pienempi kuukausittainen maksu, mikä auttaa talousarvion hallinnassa.
 • Luottoluokituksen Parantaminen: Säännölliset maksut yhdistetylle lainalle voivat auttaa parantamaan luottoluokitusta pitkällä aikavälillä.

Näissä tilanteissa lainojen yhdistäminen voi auttaa saavuttamaan paremman taloudellisen vakauden ja hallinnan.

Yhteenveto

Yhdistä lainoja -palvelu on hyödyllinen työkalu useiden lainojen hallinnassa, tarjoten mahdollisuuden yhdistää eri lainat yhdeksi kokonaisuudeksi. Tämä menetelmä voi tarjota monia etuja, kuten alhaisemmat korot, yksinkertaistetun talouden hallinnan ja parannetun luottoluokituksen mahdollisuuden. On tärkeää vertailla eri lainantarjoajia ja heidän Trustpilot-arvioitaan varmistaakseen parhaan mahdollisen sopimuksen. Todellinen vuosikorko on avainluku lainan todellisten kustannusten arvioinnissa. Yhdistä lainoja -palvelu on erityisen relevantti korkeakorkoisten velkojen yhdistämisessä, hallinnollisen työn vähentämisessä, kuukausimaksujen alentamisessa ja luottoluokituksen parantamisessa.